FAQ items aan het laden...
Urban2022-01-30T17:31:28+01:00

Urban

Mooie zichtbare projecten in de stedelijke omgeving.

De AMT Group voert al sinds jaar en dag mooi zichtbare projecten uit in de stedelijke omgeving. Dit kunnen op maat gemaakt stalen bloembakken zijn maar ook in opdracht van architecten en ruimtelijk ontwerpers gerealiseerde bouwwerken of constructies.

IK GA VIA BREDA

‘Ik ga via Breda.’ Vier woorden, twaalf letters. Treinreizigers kunnen deze zin lezen als ze langs het voormalig CSM-terrein zoeven en zo aankomen op het gloednieuwe station van Breda.

In opdracht van Gemeente Breda hebben we in het Valkenberg park een openbaar toiletgebouw gerealiseerd.

Een prachtig prieelwerk van cortenstaal in het Valkenbergpark van Breda de toenmalige kasteeltuin van de familie van Oranje-Nassau. Geheel volgens plan van een architectentekening hebben wij al het cortenstalen plaatwerk mogen ontwerpen, produceren en monteren.

In opdracht van de Mezz in Breda hebben we een Menhir met geïntegreerde beeldschermen van corenstaal gebouwd.

Voor een ontwerp bureau hebben vier banken voor buiten vervaardigd. Elke bank representeert een jaargetijde. Van de vier banken zijn er twee voorzien van een rugleuning. De banken van staal zijn gestraald, geschoopeerd en voorzien van een tweelaags poedercoating in de kleur RAL-7021. De banken zijn geplaatst aan de Nassaulaan te Nijmegen.

Urban nieuws

Het laatste nieuws over onze urban projecten.

Retrolift E-krol

Retrolift E-krol De ‘sleuteloverdracht’ van deze Atlas TW180sr aan de BAM is een feit! Volledig ge-retrofit naar een elektrische aandrijflijn met wisselbare batterijpakketten. In onze samenwerking

Lawnge chairs

Lawnge chairs In het Bredase Mertesempark kun je vanaf nu neerstrijken op deze loungebankjes die ‘Lawnge chairs’ worden genoemd, ontworpen door twee ontwerpers uit Breda. AMT

Go to Top