Efficiënt, veilig en zonder uitstoot

Onze emissievrije aandrijflijnen bieden de machines unieke eigenschappen. Het vermogen en de werking zijn gelijkwaardig aan een machine op fossiele brandstof, terwijl de machine geen schadelijke uitstoot geeft. Door de snellaadfuncties (CCS2), zowel aan de machine als op de wisselbare batterij en de mogelijkheid tot het gebruik van waterstof kan de gebruiker 24/7 beschikken over energie voor zijn machine.

Ontdek hoe onze machines niet alleen bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk, maar ook zorgen voor efficiëntere, prettigere en veiligere werkomgevingen.

Modulaire technologie

AMT ontwikkelt naast de aandrijflijnen, modulaire energiedragers (batterij en waterstof) die te gebruiken zijn in zowel kleinere als grotere machines. Deze zijn in veel gevallen onderling uitwisselbaar. Door daarnaast gebruik te maken van multifunctionele machines kan uw emissieloze machinepark efficiënter worden ingezet en de stilstand tot een minimum beperkt worden.

De volgende machines en voertuigen zijn op dit moment beschikbaar als volledig emissievrij of als hybride uitvoering:

  • * Krollen en graafmachines
  • * Verreikers en hoogwerkers
  • * Unimog (hybride)
  • * ATV voertuigen (buggy’s en quads)
  • * Rangeervoertuigen
  • * Aangedreven railtrailers
  • * Trackbots

Inverter box

De batterijpaketten zijn bovendien in te zetten als externe energiebron voor andere apparaten en machi­nes. De gekoppelde inverterbox heeft drie outputs, zowel krachtstroom 400VAC-32A als lichtnetspanning 230VAC. Met bijna 90kWh aan capaciteit in deze compacte unit, is hij uniek in zijn soort.

Waterstof

Omdat in bepaalde gevallen het opladen van batterijen een uitdaging is, heeft AMT een ‘Plug-in waterstof­module’ ontwikkeld. Deze module heeft dezelfde footprint en is wisselbaar met batterijen. De module zet doormiddel van een brandstofcel waterstof om in stroom.

Voor meer informatie en specificaties download onze brochure of neem contact met ons op.

Download de brochure

info@amtgroup.nl