• Rail Road krollen

Rail Road Krollen

De TW160,165 (20T) en TW180 (22T) zijn voorzien van een uiterst stabiel en robuust spoorwegsysteem. Vast gemonteerd met optioneel snel-wisselsysteem voor smal, normaal en tramspoor.

Door de compacte bouw en het korte contragewicht zijn deze machines vrijwel overal inzetbaar. De machines zijn af fabriek inzetbaar als hoog- (9B) en laagrijder (9C). Optioneel kan de machine worden uitgerust met hydrostatische assen (9A). De voorzijde van de machine heeft een pendel-as die automatisch en handmatig te schakelen is zodat de maximale stabiliteit benut kan worden.

Alle functies zoals heffen en zakken van de spoorassen kan men eenvoudig en intuïtief bedienen via één bedieningsscherm. Tevens wordt de actuele status van de spoorassen, LMB en overige opties zoals het camerasysteem weergegeven in hetzelfde scherm. Met een internetmodule module heeft men overal toegang tot de machine om service uit te voeren en meldingen uit te lezen.

De spoorwegaanpassingen worden uitgevoerd op basis van de EN15746. Samenbouw volgt in overlap met de landelijke richtlijnen zoals TCVT, Infrabel, TSA, BAV. Onze moderne bewezen spoorwegoplossingen zorgen voor een betrouwbare machine met lage onderhoudsinterval.

Download hier de AMT Railroad brochure

Heeft u een vraag voor ons?

Vul dan het contactformulier in en druk op de verzend knop!

Rail Road krollen portfolio

Een overzicht van ons Rail Road krollen portfolio